ОБАВЕШТЕЊЕ!!!

Друго полугодиште почиње у понедељак 18.јануара 2021.године. Настава ће бити реализована као у првом полугодишту, према упутству Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

За ученике од 1. до 4. разреда настава почиње у 8.00 часова за групу А, а у 10.20 часова за групу Б.

Настава се организује тако да ученици долазе у школу сваког дана. Одељење се дели на две једнаке групе. Почетак наставе за групу мења се на недељном нивоу. Једне недеље група А ради као прва, а друге недеље као друга. Часови трају 30 минута.

За ученике од 5.до 8.разреда настава почиње у 13.00 часова. Часови трају 30 минута а распоред часова, звоњења и распоред дежурства остају исти.

За улазак и излазак ученика у и из школе су предвиђена два улаза уз обавезно придржавање свих мера заштите од Covida (дезинфекција и ношење маски).

7.и 8. разреди се не деле већ свакодневно иду у школу. У 7/1 се смањио број ученика па су се стекли услови да се одељење не дели, а одељењу 7/2 биће на располагању трпезарија као и учионица .

5. и 6. разреди се и даље деле деле на две групе, А и Б које наизменично сваког другог дана долазе у школу.

За прву недељу је предвиђено да друго полугодиште започне група Б (понедељак-среда-петак) док група А долази у уторак и четвртак.

Свим ученицима и наставницима желимо добро здравље и успешан почетак другог полугодишта!